Brnabić: Na Djokoviću je da objasni sivu zonu oko PCR testa

Izvor: Beta, 12.Jan.2022, 00:49

Brnabić: Na Djokoviću je da objasni sivu zonu oko PCR testa

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je večeras da je na Novaku Djokoviću da objasni "sivu zonu" u vezi sa njegovim rezultatom PCR testa."Ako bi Djoković izašao znajući da ima pozitivan PCR test to bi bilo čisto kršenje pravila Srbije", izjavila je Brnabić u intervjuu za Bi Bi Si (BBC).Djoković je rekao da mu je odobreno medicinsko izuzeće da udje u Australiju nakon što je sredinom decembra bio pozitivan na korona virus.Medjutim postavljaju se pitanja u vezi njegovih javnih nastupa u tom periodu.Dokumenti predstavljeni na sudu pokazali su da je Djoković bio pozitivan na korona virus 16. decembra, ali je dan kasnije, 17. decembra prisustvovao dogadjaju u čast mladih tenisera u Beogradu."Ako ste pozitivni morate da budete u izolaciji. Ne znam kada je on zapravo dobio rezultate, kada je video rezultate, tako da postoji neka siva zona. Jedini odgovor na ovo može da da Djoković", rekla je Brnabić.Srpski propisi o kovidu predvidjaju punih 14 dana samoizolacije, osim ako osoba koja je pozitivna ne dobije negativan rezultat PCR testa u tom periodu.Ako se utvrdi da je Djoković prekršio srpska pravila o izolaciji, premijerka Brnabić je rekla da će morati da se konsultuje sa "relevantnim organima vlasti i medicinskim radnicima koji su zaduženi ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Brnabić: Ako je Đoković prekršio pravila o izolaciji, konsultovaću organe vlasti

Izvor: N1 televizija, 12.Jan.2022

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da je na Novaku Đokoviću da objasni "sivu zonu" u vezi sa njegovim rezultatom PCR testa.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.