Izvor: RTS, 28.Sep.2021, 16:45

Bogdan Bogdanović: Novak Đoković velika inspiracija

Nova sezona donosi nove ciljeve koje ćemo pokušati da ispunimo, rekao je bek Atlanta hoksa Bogdan Bogdanović na trening kampu uoči početka nove NBA sezone. Bogdanović je naglasio da mu je Novak Đoković velika inspiracija.
"Zadržali smo gotovo ceo tim, to se u NBA ligi retko dešava. Imamo i nove igrače, očekujem da budemo bolji nego prošle sezone. Želimo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da pobeđujemo u sezoni i obezbedimo prednost domaćeg terena u plej-ofu."

"U letnjoj pauzi sam radio na svom telu, želim da se konstantno unapređujem", rekao je Bogdanović.
Srpski reprezentativac osvrnuo se i na odnos sa Novakom Đokovićem.
"Sa Novakom imam više od prijateljstva, on mi daje veliku inspiraciju i motivaciju. On uvek ima najviše ciljeve i pobednički mentalitet i to je ono što može da se nauči od njega", istakao je Bogdanović.  
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.