Beker savetnik Andree: On je rođeni šampion

Izvor: B92, 20.Jul.2015, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beker savetnik Andree: On je rođeni šampion

Boris Beker, trener Novaka Đokovića, povremeno savetuje sunarodnicu Andreu Petković, otkrila je nemačka teniserka.

Petkovićeva je istakla da joj Beker pomaže savetima, a najveći napredak vidi se na mentalnom planu.

„On je moj savetnik“, rekla je Andrea, a potom i objasnila na koji način joj Beker pruža pomoć.

„Ne postoji bolja osoba od Borisa Bekera od koje možete učiti. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << On je rođeni Gren slem šampion i već mi je dao mnogo korisnih saveta – posebno na mentalnom planu“, rekla je Petkovićeva.

Devojka rođena u Tuzli koja trenutno zauzima 16. poziciju na WTA listi, na potpuno nesvakidašnji način kontaktirala je Borisa.

„Sedela sam sama u restoranu i ručala kada je Boris prošao pored mene. Završili smo tako što smo dugo razgovarali“, dodala je Andrea.

Ona je raskinula saradnju sa trenerom Erikom Van Harpenom, a potom otkrila da se javila još jednoj bivšoj velikoj zvezdi.

„Ranije ove godine sam poslala dugačak i-mejl Štefi Graf i pitala da li želi da mi bude trener, ali je ona odbila jer joj je privatni život u Las Vegasu na prvom mestu. Ipak, Štefi i dalje može da mi da neki savet“, zaključila je Petkovićeva.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Povezane vesti

BEKER ĆE SARAĐIVATI SA ANDREOM PETKOVIĆ: Đokovićev trener u stručnom štabu Nemice srpskog porekla

Izvor: Kurir, 20.Jul.2015

Petkovićeva je trenutno 16. na listi najboljih teniserki i želi u narednom periodu veliki skok na VTA turu. Iz tog razloga pozvala je i sunarodnicu Štefi Graf da joj pomogne..Trener Novak Đokovića, Boris Beker u narednom periodu obavljaće još jednu ulogu. Proslavljeni nemački teniser biće deo...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.