Beker iz zatvora prognozira: Novak će odbraniti titulu

Izvor: B92, 03.Jul.2022, 20:11

Beker iz zatvora prognozira: Novak će odbraniti titulu

Boris Beker, bivši broj jedan i nekadašnji trener Novaka Đokovića, nalazi se na odsluženju zatvorske kazne, ali prati Vimbldon.

Kako prenose ostrvski mediji, Beker komentariše dešavanja sa prestižnog turnira svojim kolegama, zatvorenicima u jedinici HPM Hanterkomb.

On je, kako tvrde izvori iz samog zatvora, analizirao stil igre svakog igrača, a dao je i prognoze.

Beker tvrdi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da će Novak Đoković osvojiti titulu i da će njegov rival u finalu biti Rafael Nadal pod uslovom da ne odustane ranije zbog povrede.

Takođe, izvori tvrde da je Boris tačno predvideo i da ljubimica domaće publike, tinejdžerka Ema Radukanu, neće proći drugo kolo, što se i dogodilo.

Takođe je predvideo i da će Endi Mari imati problema da prođe prvu nedelju jer nije bio u formi, ali veruje i da on može da zablista na nekim narednim turnirima.

Zatvorske vlasti kažu da se Nemac primerno ponaša, a izvor lista Dejli Star otkriva i kako je Bori počeo da "komentariše" zbivanja onima koji su sa njim u zatvoru.

"Kada je Boris u elementu, to vam je kao da slušate BBC. U početku, bio je miran i gledao je svoja posla, onda ga je njih nekoliko pitalo da im objasni par pravila i tako je sve počelo. Sada se svi okupljaju oko Borisa kada gledaju mečeve, bilo da je to kod njega u ćeliji, bilo na nekom od zajedničkih TV aparata. Objašnjavao im je kako da serviraju, šta je top spin i kako da izvedu drop šot", otkrio je izvor.

Osim članova porodice, koji su ga posetili nedavno, imao je i posetu od strane kolege Džona Mekinroa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Rafael Nadal

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.