Izvor: Nezavisne Novine, 23.Maj.2018, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beker: Novak može da se vrati na najviši nivo

Bivši trener Novaka Đokovića, legednarni Boris Beker, oglasio se pred start Otvorenog prvenstva Francuske, izjavio da srpski teniser može da se vrati na najviši nivo.

Beker ne vidi Novaka među favoritima za titulu na Rolan Garosu i ubijeđen je da će Rafael Nadal osvojiti trofej u glavnom gradu Francuske.

"Rafa je za mene prvi favorit za ukupno 11. pehar na Rolan Garosu. Daleko >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je ispred svih ostalih. Možda nekoliko njih vire iza ćoška, ali neću ni da ih imenujem, jer je Nadal u mojim očima toliko ubjedljiv favorit da ne vidim apsolutno nikoga ko bi mogao da ga zaustavi na putu do novog pehara, ukoliko bude zdrav i bez povreda", ubijeđen je Nijemac.

Beker je istakao da mu je drago što je Novak sanirao povredu i što je vratio Vajdu u stručni štab.

"Vratio se pravom timu. Njegov stari trener Marian Vajda ponovo je uz njega. Mnogo volim Novaka, on je moj blizak prijatelj i želim mu samo najbolje. Vjerujem da ako bude strpljiv i disciplinovan može da se vrati na najviši nivo", rekao je Beker.

(Kurir.rs)
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.