BRACA OBORILA NOVAKA Hrvat i Crnogorac srusili Djokovica sa vrha svetskog tenisa

Izvor: medio.rs, 05.Nov.2016, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRACA OBORILA NOVAKA Hrvat i Crnogorac srusili Djokovica sa vrha svetskog tenisa

Hrvat i Crnogorac oborili su Srbina sa teniskog vrha! Novak Đoković od ponedeljka neće više biti najbolji teniser sveta, a za to su zaslužni, pored njega, Marin Čilić i Miloš Raonić

Zanimljivo, do petka ni Čilić ni Raonić nikada u karijerama nisu pobedili Đokovića, ali su uspeli da mu za 24 časa "doskoče" i obore ga s trona, na >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << kojem će biti od početka nedelje Britanac Marej.

Marin Čilić je u petak posle 14 poraza prvi put u karijeri, časno i pošteno, pobedio Novaka Đokovića, dok je Miloš Raonić, koji u sedam mečeva nema trijumf nad Srbinom, predajom danas pred meč sa Endijem Marejom definitivno oborio najboljeg na svetu sa teniskog trona.

Naravno, najviše krivice za pad snosi sam Novak Đoković, koji od osvajanja Rolan Garosa igra ispod svakog nivoa, možda čak i najlošiji tenis u poslednjih pet-šest godina.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.