Izvor: Press, 07.Sep.2018, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEZ TOGA JOJ NIJE DOBRO: Supruga Novaka Đokovića otkrila šta radi kada je NERVOZNA, pa priznala kakvu ulogu u tome IMA NJEN MUŽ! (FOTO)

Našla izduvni ventil!
Supruga našeg najboljeg teniseraNovaka ĐokovićaJelena, veoma je aktivna na društvenim mrežama gde često svoje pratioce savetuje u vezi sa mnogim stvarima.




Ona redovno vežba ali je priznala da >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << joj se ponekad dešava da zabušava. Na svoj Instagram profil okačila je video sa treninga uz motivacionu poruku:



Ne znam kako je vama, ali ja kad sastavim nekoliko dana bez fizičkih aktivnosti baš se unervozim. A i ulenjim. Onda mi baš treba jaka volja i podsećanje koliko je bitan trening da bih se pokrenula... A činjenica da živim sa profesionalnim sportistom nekako baš čini da budem itekako svesna kad počnem da zabušavam. Ne kažu mudri ljudi bez veze da treba da se okružimo dobrim ljudima da bi odoleli nekim iskušenjima koja nas unazađuju. Ja prezahvalna na mom mikrosvetu. Šta vi volite da trenirate? Koje su vaše rutine? - upitala je Jelena svoje pratioce.



Ona je posle ovoga dobila pohvale od svojih pratilaca, a Novaku će sigurno biti drago što je baš on taj koji motiviše svoju suprugu da bude istrajna.






Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.