BEZ MILOSTI: Bivši sakupljač loptica na Vimbldonu ishvalio Novaka i prozvao jednog od osvajača (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2018, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEZ MILOSTI: Bivši sakupljač loptica na Vimbldonu ishvalio Novaka i prozvao jednog od osvajača (FOTO)

Sramotno ponašanje bivšeg broja 1.

Bez sakupljača loptica teško bi bilo koji teniski turnir mogao da funkcioniše, a posebno Gren slem turniri. Ipak, često su sakupljači loptica na udaru tenisera, posebno ako ovima ne ide baš sve po planu tokom meča. Jedan od momaka koji je nekada bio sakupljač loptica na Vimbldonu otkrio je kako se ponašaju igrači, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uz poseban osvrt na one najbolje igrače.

BLIŽI SE DUEL NAD DUELIMA: Nadal ishvalio Đokovića (FOTO)

MAREJ NEMA DILEMU: Da, Đoković može do finala Vimbldona!

- Rodžer Federer je pravi džentlmen u svemu što radi, pa i u ophođenju prema sakupljačima loptica. I Novak Đoković je fin, baš kao i Rafa Nadal. On više od ostalih traži peškir, zapravo ima ih uvek dva tokom gemova, ali to nije bio problem - rekao je neimenovani momak i potom otkrio zašto je Rafa naporan. - Problem je bio njegov opsesivno-kompulzivni poremećaj. On voli tačno sve da poređa po nekom svom šablonu - opremu, flašice sa vodom, kreće se posebnom putanjom. i malo je teško naviknuti se na to. Serena Vilijams je sjajna, ali dečaci i devojčice koji sakupljaju loptice sa njom moraju da budu veoma oprezni, gotovo na prstima. Ona ima neke male navike, koje sakupljači moraju da zapamte, kao recimo to da joj loptice uvek dajete sa iste strane i slično.

Interesantno da nekadašnji sakupljač loptica nije imao lepe reči za britanskog ljubimaca Endija Mareja.

- Najgore je biti na meču Endija Mareja. On može biti veoma gnusan na terenu. Zbog nervoze. Ni Nik Kirjos nije ništa bolji - poručio je bivši sakupljač loptica.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.