ATP uživo - Novak smanjio prednost, šanse za prvo mesto rastu!

Izvor: Sportske.net, 12.Nov.2019, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ATP uživo - Novak smanjio prednost, šanse za prvo mesto rastu!

Sve su veće šanse Novaka Đokovića da bude na prvom mestu ATP liste na kraju ove sezone.

Poraz Rafaela Nadala od Aleksandera Zvereva u okviru prvog kola grupne faze Završnog mastersa u Londonu i to prilično ubedljivo, 2:6 i 4:6 doveo je do dodatne ugroženosti njegovog prvog mesta na kom se našao od prethodne nedelje.

Novak je juče savladao Beretinija što mu je donelo 200 bodova, pa je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sada situacija sledeća:

1. Rafael Nadal 9585

2. Novak Đoković 9145


Dakle, situacija do kraja grupne faze nema šanse da se promeni, ali ukoliko Novaka budemo gledali u polufinalu, a Nadala ne, šanse naglo skaču. Pored toga, moramo naglasiti i da sada sve zavisi samo od Novaka, pošto će biti sigurno prvi ukoliko bude osvojio turnir bez izgubljenog meča.

Uglavnom, stanje u kom smo gledali Novaka i Nadala u prvim mečevima nam ulivaju veliko poverenje da će srpski teniser završiti sezonu na prvom mestu.

Novak sutra (utorak) od 21 čas igra protiv Dominika Tima.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

LUDNICA U LONDONU: Zavrzlama oko 1. mesta ATP liste se polako raspetljava! Novaku ŠIROM OTVOREN PUT ka tronu, a samo jednu stvar treba da uradi da bi opet bio prvi reket sveta (FOTO)

Izvor: Kurir, 12.Nov.2019

Završni masters u Londonu uveliko se zahuktava, a posle poraza Nadala od Zvereva, šanse da Đoković opet bude prvi reket sveta značajno su uvećane.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.