ATP lista - Novak u opasnosti, Nadal sve bliži!

Izvor: Sportske.net, 14.Okt.2019, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ATP lista - Novak u opasnosti, Nadal sve bliži!

Španac preti da do kraja godine preuzme tron.

Srpski teniser Novak Đoković je i ove nedelje najbolje rangirani teniser sveta sa 9545 poena.

Ipak, on je izgubio čak 820 ATP poena što je Rafaelu Nadalu (9225) pomoglo da se približi Novaku na svega 320 poena zaostatka.

Treći na listi je Rodžer >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Federer (6950) koji u ovom trenutku ne predstavlja opasnost po Đokovića  Nadala, dok su iza Švajcarca osvajač turnira u Šangaju ruski teniser Danil Medvedev (5920), te Austrijanac Dominik Tim (5085).

U top 10 su se našli još i Saša Zverev, Stefanos Cicipas, Karen Hačanov, Kei Nišikori i Roberto Bautista Agut.

Što se ostalih srpskih tenisera tiče, Dušan Lajović je napredovao za jedno mesto i sada je 32. teniser sveta, Laslo Đere je ostao na 39, Miomir Kecmanović na 49. i Filip Krajinović na poziciji broj 60.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.