Izvor: HotSport.rs, 16.Okt.2015, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ATP ŠANGAJ: Endi razbio Berdiha i zakazao duel sa Novakom u polufinalu

Novak Đoković se već plasirao u polufinale ATP turnira u Šangaju, a dobio je i protivnika. Borbu za finale vodiće sa Endijem Marejom.

Britanac je sa 6:1, 6:4 savladao Tomaša Berdiha u četvrtfinalu turnira u Kini. Prepustio je Čehu samo pet gemova i odmoran će dočekati meč sa prvim reketom planete.
Biće im to 29. međusobni duel. Novak ima 19 trijumfa, devet Britanac. U poslednjem okršaju slavio je Marej, bilo je to u finalu Montreala.
Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Nole je u naletu i od US Opena ne zna za poraz….

ATP Šagaj, četvrtfinale
Conga – Anderson 7:6, 5:7, 6:4
Nadal – Vavrinka 6:2, 6:1
Đoković – Tomić 7:6, 6:1
Marej – Berdih 6:1, 6:3
Polufinale, subota
10.30 Conga – Nadal
14.00 Đoković – Marej


 
The post ATP ŠANGAJ: Endi razbio Berdiha i zakazao duel sa Novakom u polufinalu appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

I BRAZILCI IMAJU KANDIDATA: Pele podržao Zika za predsednika FIFA

Izvor: HotSport.rs, 16.Okt.2015

Izbori za novog predsednika FIFA biće održani u februaru naredne godine, a jedan od kandidata po svemu sudeći biće i legenda brazliskog fudbala Ziko. Podršku svom zemljaku pružio je nekrunisani kralj svetskog fudbala Pele. – Ziko je odličan kandidat za predsednika FIFA. Iako se ne znamo dovoljno...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.