ATP DOHA: Novak posle preokreta pregazio Fučoviča (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jan.2019, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ATP DOHA: Novak posle preokreta pregazio Fučoviča (FOTO)

Najbolji srpski teniser čeka ime protivnika u četvrtfinalu.

Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale turnira u Dohi pošto je savladao Mađara Martona Fučoviča sa 2:1 (4:6, 6:4, 6:1) posle 123 minuta igre. Novak je je do pobede došao posle preokreta pošto je dva seta Mađar bio više nego ravnopravan protivnik, ali kada je jednom probio okloip protivnika, najbolji srpski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << teniser se više nije zaustavljao. U četvrtfinalu će Novak igrati sa pobednikom meča između Rubljeva i Basilašvilija.

Od starta meča viđena je velika borba. Mađar nije ustuknuo pred najboljim igračem sveta, zaigrao je hrabro i to mu swe isplatilo jer je držao korak sa Đokovićem. Fučovič nije dozvolio nijednu brejk priliku  Đokoviću, a sa druge strane dočekao je svoju šansu u devetom gemu, iskoristio treću brejk loptu i poveo 5:4 posle čega je ubrzo i osvojio prvi set. Potpuno ista slika viđena je u drugom setu. Nije bilo brejk prilika, oba tenisera su igrala odlično na sopstveni servis i osvajal gemove, ali je ovog puta Đoković dočekao šansu i to u 10. gemu kada je brejkom uspeo da izjednači na 1:1 u setovima.

.@DjokerNole passes a stern test posed by the powerful Marton #Fucsovics & completes a 4-6, 6-4, 6-1 victory over the Hungarian in Doha.

He's into the QFs to face Basilashvili or Rublev. pic.twitter.com/UktdWokg1w

— Live Tennis (@livetennis) January 2, 2019

Kada je na red došao treći, odlučujući, set Fučovič kao da je ostao bez snage. Nije više Mađar bio prava pretnja za Đokovića koji je počeo da melje protivnika u svom stilu i posle samo 19 minuta trećeg seta već vodio sa 4:0. Uspeo je Fučovič da vrati jedan brejk, ali bilo je to samo odlaganje neizbežnog i Đoković je brz ooverio pobedu i plasman u četvrtfinale.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preokret Ðokovića za četvrtfinale turnira u Dohi

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Jan.2019

Najbolji teniser svijeta Novak Ðoković plasirao se u četvrtfinale turnira u Dohi, pošto je danas poslije preokreta savladao Mađara Martona Fučovića 4:6, 6:4, 6:1.

Nastavak na Nezavisne Novine...

OVAKO ISKREN NIKAD NIJE BIO: Novakova izjava o Mađaru posle meča iznenadila novinare (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jan.2019

Najbolji srpski teniser plasirao se u četvrtfinale...Novak Đoković savladao je u osmini finala turnira u Dohi Mađara Martona Fučoviča, ali tek posle velike borbe i tri odigrana seta. Najbolji srpski teniser izgubio je prvi set, posle velike borbe dobio drugi, a samo u trećem je pokazao vrhunsku...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.