Izvor: BanjalukaLive.com, 22.Jan.2013, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AO: Novak siguran, u polufinalu sa Fererom

Novak Đoković plasirao se u polufinale Australijan opena, pošto je savladao Čeha Tomaša Berdiha sa 3:1 u setovima (6:1, 4:6, 6:1, 6:4). Srpski teniser je prilično lako obezbijedio plasman među 4 najbolja, iako je Berdih uspio da uzme set svjetskom broju 1, i to u drugoj dionici u kojoj je Novak imao dosta neiznuđenih grešaka. Ostatak meča u potpunosti je pripao Srbinu. U prvom i trećem setu Novak je naprosto počistio Čeha, a u četvrtom je na samom startu napravio brejk, koji je održavao do samog kraja. Protivnik najboljeg tenisera svijeta u borbi za finale biće Španac David Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/tenis/ao-novak-siguran-u-polufinalu-sa-fererom.html)
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Đoković u polufinalu sa Fererom na Australian Openu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Jan.2013

Prvi teniser svijeta Novak Đoković savladao je Čeha Tomaša Berdiha sa 3:1 u setovima (6:1, 4:6, 6:1, 6:4) i plasirao se u polufinale Australian opena, gdje će se sastati sa Davidom Fererom. Ako Rodžer Fererer rano ujutru eliminiše Congu, a Endi Marej savlada Šardija, u polufinalu Otvorenog...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.