AO - Conga sreo starog demona, Nole u trećem kolu!

Izvor: Sportske.net, 17.Jan.2019, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AO - Conga sreo starog "demona", Nole u trećem kolu!

Sedamnaestom pobedom u 23. duelu sa Žoom-Vilfredom Congom najbolji teniser sveta obezbedio je plasman u treće kolo Australijan opena.

Zavesu na četvrti takmičarski dan u konkurenciji muških singlova na Australijan openu spustili su finalisti iz 2008. godine.

U rimejku finala iz 2008. godine Novak Đoković je savladao Žoa-Vilfreda Congu sa 3:0 (6:3, 7:5, 6:4) i tako obezbedio plasman u treće kolo Australijan opena dvanaesti put u poslednjih 15 godina. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Meč drugog kola na prvom Grend slemu sezone između Đokovića i Conge trajao je nešto više od dva sata, a Novak je bez mnogo muke stigao do sedamnaeste pobede nad Francuzom.

Prvi i drugi set bili su jako slični, s tom razlikom što je drugi trajao gotovo pola sata duže. Novak je u oba seta prvi dolazio do brejka, zatim je Conga vraćao istom merom, ali je Srbin novim brejkovima pravio razliku koja mu je donela prednost od 2:0.

U trećem setu viđen je samo jedan brejk, napravio ga je prvi teniser sveta u petom gemu. Do kraja meča nije bilo brejk šansi, Đoković je sigurnom igrom priveo posao kraju i overio plasman u treće kolo gde će mu rival biti Kanađanin Denis Šapovalov.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AO - Formirani parovi 3. kola, tri koraka do srpskog derbija!

Izvor: Sportske.net, 17.Jan.2019

U Novaka ne sumnjamo, a verujemo da i Filip može da napravi podvig...Duelom Novak Đoković - Žo-Vilfred Conga stavljena je tačka na drugo kolo muških singlova na Australijan openu...Srbija je posle dva kola ostala sa samo dvojicom predstavnika u muškom singlu, a ne treba zaboraviti da smo na startu...

Nastavak na Sportske.net...

Novak bio nervozniji nego inače: Osećala se tenzija

Izvor: Mondo, 17.Jan.2019

Posle reprize finala iz 2008. godine, srpski teniser govorio je o emocijama kroz koje je prolazio na putu ka trećem kolu Australijan opena...Novak Đoković pobedio je starog rivala Žoa Vilfreda Congu u tri seta, ali ne bez problema...Posle više od dva sata borbe u Melburnu, "Broj jedan" je prolio...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.