AMERIKANKA PROLUPALA: Serena Vilijams digla Federera u nebesa, o Đokoviću NI REČI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2020, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMERIKANKA PROLUPALA: Serena Vilijams digla Federera u nebesa, o Đokoviću NI REČI!

Fali joj objektivnost.

Serena Vilijams, najbolja teniserka svih vremena, podsetila se Hopman kupa održanog 2019. godine kada je igrala u timu SAD. Vilijamson igrala je u dublu sa Frensisom Tijafoom, dok su sa druge strane mreže bili predstavnici Švajcarske – Rodžer Federer i Belinda Benčić.

- Bila sam uzbuđena, to mi je bukvalno bio meč karijere. Sama činjenica da igrate protiv nekoga koje tako veliki i protiv nekog kojeg zaista cenite, a pritom u meču >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je bitan – ne dešava se tako često - rekla je Amerikanka.

Serena Williams e quella partita con Roger Federer: “Match della mia vita” https://t.co/KJ5ogcMawG

— Gabriele (@fenomenogabry) March 31, 2020

Federer i Vilijamson u karijeru su osvojili ukupno 43 Grend slema – Švajcarac 20, a Amerikanka 23.

- Bilo je sjajno igrati protiv nekoga ko je u prajmu, baš kao što sam i ja bila, oboje smo bili na vrhuncu. Federer je najveći teniser svih vremena, na terenu i van njega - dodala je Serena.

Jasno je da je ovom izjavom Federera digla u nebesa, dok je Đokovića i Nadala skroz "zaboravila", iako je Đoković, ako još ne najbolji teniser na terenu, svakako van njega nije manje vredan od Rodžera.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.