Veliko finale - Mareju prvi set u Londonu!

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2016, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliko finale - Mareju prvi set u Londonu!

Marej dobio prvi set!

Đoković je u drugoj polovini prvog seta počeo da pravi veći broj grešaka, jedan servis gem je prepustio Mareju, pri vođstvu Britanca od 4:3, i to je odlučilo prvi set.

Na startu meča, i Đoković i Marej bili su veoma samouvereni na svoj servis, izuzev prvg gema, Britanac je naredna dva lako dobio kada je servirao, dok je Novak prva dva gema osvojio bez izgubljenog poena.

Tek u šestom maratonskom gemu koji je trajao čak 10 minuta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pri vođstvu Mareja od 3:2, Britanac je naterao Đokovića na greške, propustio je dve brejk prilike, a Novak je imao čak četiri gem lopte i tek je petu iskoristio za 3:3.

Marej je ponovo rutinski odservirao i poveo sa 4:3, a potom je ponovo usledio duži gem na Novakov servis.

Ovaj put, Marej je uspeo a iskoristi brejk šansu i u ključnom momentu da povede sa 5:3.

Britanac nije propustio priliku da dođe do prvog osvojenog seta na svoj servis, iskoristio je prvu set loptu za 1:0.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   London,   Novak Đoković

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Novak nemoćan, Marej osvojio London i ostao prvi na ATP listi!

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2016

Đoković nije uspeo da pobedi Britanca, Marej osvojio završni Masters u Londonu i ostao prvi na ATP listi...Srpski teniser Novak Đoković nije uspeo da odbrani titulu u Londonu pošto je u finalu izgubio od Endija Mareja sa 6:3, 6:4...Ovim trijumfom, Endi Marej će godinu završiti na prvom mestu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.