Izvor: Vesti-online.com, 12.Maj.2019, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Đoković rano postavio distancu - odmah brejk

Pratite sa nama finale ATP mastersa u Madridu između Novaka Đokovića i Stefanosa Cicipasa.

- 2:0 - Eto i prvog oduzetog servisa srpskog tenisera. Đoković koristi drugu od tri brejk-lopte za rano postavljanje odnosa snaga.

- 1:0 - Đoković dobija prvi gem na sovm servisu. Cicipas zaređao dve greške u samoj završnici gema.

I set

Madridska šljaka daće odgovor na pitanje da li su mladi lavovi dovoljno stasali da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << preko starih asova, duže od deceniju dominantnih na svetskoj sceni, uzimaju velike trofeje. Novak Đoković u borbi za pehar, za 1 000 bodova za ATP listu i za 1 202 520 evra sudariće se sa Stefanosom Cicipasom, koji je sprečio teniski klasik, jer je u polufinalu eliminisao kralja šljake, Rafaela Nadala.

Đoković je poruku rivalima poslao u prethodnoj rundi. Izbacio je u dva seta Dominika Tima, kojeg mnogi nazivaju najboljim igračem na zemlji posle Nadala. Austrijanac je u Barseloni u finalu tukao Rafu, ali je u Madridu položio reket ispred Novaka.

Bliži se Rolan Garos, najveći Đokovićev cilj za ovaj deo sezone, a samim tim i kvalitet njegove igre je sve veći. Već sad je toliki da Tim nije uspeo da mu naudi.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.