Tim: Uradiću sve da pobedim u finalu

Izvor: RTS, 31.Jan.2020, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tim: Uradiću sve da pobedim u finalu

Austrijanac Dominik Tim rekao je da će uraditi sve kako bi slavio u nedeljnom finalu Australijan opena protiv Novaka Đokovića.
Tim je u drugom polufinalu pobedio Nemaca Aleksandera Zvereva 3:6, 6:4, 7:6 (3), 7:6 (4), posle preokreta i tri sata i 32 minuta, a rival u borbi za trofej biće mu sedmostruki šampion Melburna.

"Pokušaću da budem strpljiv u finalu. Neverovatno je da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sam dva puta uzastopno igrao finale Rolan Garosa protiv Nadala, a sada ovde u Melburnu za rivala imam Đokovića. On je kralj Australije. Ima sedam titula, najviše u muškoj konkrenciji. Najgore je kad imate takvo grend slem finale, ali uradiću sve da pobedim", rekao je Tim posle polufinalnog meča.
Biće to njihov 11. međusobni duel, a Novak do sada ima pozitivan skor (6-4).  
Duel Đokovića i Tima na programu je u nedelju od 9 sati i 30 minuta.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Tim: Uradiću sve da pobijedim u finalu AO

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Jan.2020

Austrijanac Dominik Tim rekao je da će uraditi sve kako bi slavio u nedeljnom finalu Australijan opena protiv srpskog tenisera Novaka Ðokovića.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.