Srbin vlada Azijom – Đoković osvojio novu titulu

Izvor: B92, 06.Okt.2019, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbin vlada Azijom – Đoković osvojio novu titulu

Novak Đoković osvojio je novu ATP titulu, 76. u karijeri.

Srpski teniser trijumfovao je na turniru Serije 500 u Tokiju što mu je 11. trofej u Aziji iz isto toliko finala.

Đoković je u svom 110. finalu u karijeri rutinski savladao Džona Milmana sa 6:3, 6:2, iako ga uopšte nije služio bekhend.

Srbin je bez većih problema nadigrao Australijanca, kao i u prethodnim mečevima u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Tokiju odlično je servirao, a agresivnom igrom na servis rivala brzo stizao do brejkova i potom rutinski priveo meč kraju.

Đoković je do prve titule u Tokiju u karijeri stigao bez izgubljenog seta i na idealan način najavio napad na olimpijsko zlato sledeće godine na istom mestu.

Ovom titulom Đoković je povećao prednost u odnosu na prvog pratioca na ATP listi Rafaela Nadala na 1.140 poena.

Sledeći turnir na kojem će nastupiti Srbin je Masters u Šangaju sledeće nedelje gde brani titulu, a potom ga čeka Masters u Parizu koji je na programu od 28. oktobra do 3. novembra.

Đoković je poražen u finalu prošle sezone što znači da brani 600 poena na turniru koji je četiri puta osvajao u karijeri.

Tok meča mogli ste da pratite u LIVE BLOGU B92:
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Tenis,   Novak Đoković,   US Open

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JAPANSKI CAR: Novak ODUVAO Australijanca za 76. titulu u karijeri (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2019

Ubedljiv trijumf Đokovića u Tokiju...Novak Đoković, prvi reket sveta, osvojio je 76. titulu u karijeri trijumfom nad Australijancem Džonom Milmanom sa 2:0 (6:3, 6:2), nakon jednog časa i deset minuta igre. Ovo je ujedno Noletov prvi trijumf u Tokiju i odlična priprema za Olimpijske igre koje se...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.