Rafa otkrio da je  imao problema sa grčevima u finalu Ju-Es opena

Izvor: RTS, 17.Sep.2019, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rafa otkrio da je imao problema sa grčevima u finalu Ju-Es opena

Trijumf na Ju-Es openu u teškom meču protiv Danila Medvedeva mogao bi da košta Rafaela Nadala pauze zbog povrede. Španac je posle takmičenja izgledao vidno iscrpljen i sada je otkrio da je nekoliko samti imao probleme sa grčevima.
„Proveo sam nekoliko sati sa velikim komplikacijama sa grčevima. Sad se mogu obući uprkos tome što >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i dalje osećam bol", izjavio je Rafael Nadal, međutim nije najavio nikakvu pauzu.

„Finale koje sam izgubio od Novaka Đokovića u Australiji mislim da je bilo najdramatičnije. Ali to je među najboljima, posebno za to kako se meč odvijao. Od toga da sam meč imao pod kontrolom, mnogo sam se borio."
Pobednik 19 grand slama se prisetio svog herojskog napora da u finalu savlada Medvedeva.
„Voleo bih da ga ponovo vidim, to je meč koji morate gledati. Bilo je puno trenutaka na visokom nivou. Kad ću se mentalno više oporaviti i bolje analizirati stvari, to bih voleo da vidim. U petom setu na 1:0 i 15:40 Medvedev nije promašio nijednu loptu i znao sam da je ključ držati svoj servis na početku petog seta. Treniram da se poboljšavam na dnevnoj bazi, sa željom da budem bolji. Ne razumem trening samo da bih trenirao. Poboljšanje je oduvek bio moj cilj", rekao je Nadal.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.