RAFA SPREMAN ZA EPSKI DUEL: Novak voli da igra ovde

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jan.2020, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAFA SPREMAN ZA EPSKI DUEL: Novak voli da igra ovde

Španija i Srbija igraće u finalu ATP kupa

Teniske reprezentacije Srbije i Španije igraće u finalu prvog izdanja ATP kupa. Srbija je u polufinalu savladala Rusiju, dok je Španija do borbe za trofej stigla preko Australije.

Najbolji teniser sveta Rafael Nadal odveo je Crvenu furiju u finale pošto je u drugom meču singla savladao Aleksa de Minaura, a navijače čeka poslastica jer će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u prilici da vide meč u finalu između Nadala i Novaka Đokovića.

 - Pokušaću prvo da se odmorim. Znamo da će finale da bude izuzetno teško. Novak mnogo voli da igra ovde. Srbija ima odličan tim, igrali su vrlo dobro do sada. Videćemo. Nadamo se da ćemo da budemo spremni. I mi imamo dobar tim - rekao je Nadal posle plasmana u finale.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Adela Smajić, ćerka legende Partizana Admira Smajića
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Rafael Nadal,   Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sledi nam veliki meč, Nadal sa velikim poštovanjem o Novaku!

Izvor: Sportske.net, 11.Jan.2020

Rafael Nadal govorio je pred duel Španije i Srbije...Selekcija Španije će igrati u finalu prvog ATP kupa pošto je savladala reprezentaciju Australije. Drugi i odlučujući poen za Španiju doneo je Rafael Nadal koji je savladao Aleksa De Minora...Nakon meča, prokomentarisao je i duel sa Srbijom...

Nastavak na Sportske.net...

Đokovićev rolerkoster u Sidneju: Prošao sam i pakao i raj

Izvor: Večernje novosti, 11.Jan.2020

Osećao sam se bespomoćno u određenim trenucima, jer je Danil igrao toliko čvrsto i toliko je malo grešio da je bilo teško "probiti ga" sa bilo koje strane, rekao je Novak Đoković MAGIČNA Srbija je u finalu ATP kupa. Naši teniseri su danas u polufinalu nadigrali Rusiju...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.