Kobni momenat koji je prelomio veliko finale u Londonu! (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2016, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kobni momenat koji je prelomio veliko finale u Londonu! (video)

Đoković nije uspeo da pobedi Endija Mareja, a mnogi vide ovaj trenutak kao presudni na meču.

Britanac je slavio sa 2:0 u setovima i zasluženo došao do svog prvog trofeja na Završnom Mastersu i prvog mesta na kraju sezone.

Jedan od ključnih momenata dogodio se u drugom setu kada je Novak Đoković propustio priliku da izjednači na 2:2, umesto toga, posle ove greške na mreži, Marej je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << poveo sa 3:1 i kasnije uspeo da sačuva tu prednost do konačnog trijumfa.

Na društvenim mrežama, mnogi veruju da je upravo ovo odredilo meč, a takođe smatraju da ova greška opisuje u kakvoj je formi Đoković bio u finišu sezone.

Ipak, mmi verujemo da će se najbolji teniser sveta vratiti u punom sjaju i da će se naredne godine vratiti na vrh, jer tamo i pripada.

Murray leads 3-1.

Djokovic making uncharacteristic errorshttps://t.co/4E9QlU3ng0

— Live Tennis (@livetennis) November 20, 2016
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   London

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.