IZ TVOJIH USTA U BOŽJE UŠI! Ona već vidi finale: ĐOKOVIĆ ĆE POBEDITI NADALA svojim ratničkim mentalitetom

Izvor: Press, 21.Jan.2019, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZ TVOJIH USTA U BOŽJE UŠI! Ona već "vidi" finale: ĐOKOVIĆ ĆE POBEDITI NADALA svojim ratničkim mentalitetom

Bivša teniserka, a danas komentatorka i analitičarka Eurosporta, Anabel Kroft “predvidela” je za britanske medije da će se u finalu Australijan opena naći Novak Đoković i Rafael Nadal.
FotoBlic
Ona je za “Ekspres” izjavila da je srpski teniser favorit >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << zbog svog ratničkog mentaliteta.
- Novak ima sve prave atribute koji su neophodni da bi pobedio Nadala. Mislim na igru koju je pružio od prošlog Vimbldona. Od tada do sada je izgubio samo tri meča - navela je Kroftova.

Foto: Vikipedija / Promo
Anabel Kroft
Prema njenim rečima, Đoković je na tvrdoj podlozi jak kao čelik.

- On je u takvim okolnostima potpuno drugačiji ratnik i to je neverovatno. Zbog toga i zbog forme koju je pružio na kraju prošle godine mislim da je Novak favorit - istakla je Kroftova.
Ona je i pre nekoliko dana pričala o tome da očekuje da i u 2019. godini Novak bude taj koji će se pitati o najvećim titulama, odnosno da će nastaviti dominaciju.
Foto: Tanjug/AP
Rafael Nadal i Novak Đoković
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Novak Đoković

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.