Filip: Drago mi je što sam u finalu, Novak je naš idol

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jun.2020, 18:34

Filip: Drago mi je što sam u finalu, Novak je naš idol

Srpski teniser Filip Krajinović rekao je da je srećan što će igrati u finalu Adria Toura.

Uprkos pobedi protiv Zvereva od 2:1, Đoković nije izborio finale, ali je njegova pobeda odvela Filipa Krajinovića u finale.

"Iskreno, baš sam navijao za Novaka i to da pobedi sa 2:1. Drago mi je što sam u finalu, teška je grupa bila. Žao mi je meča sa Zverevim, ali posle toga sam odigrao dobro protiv Novaka >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i siguran bio protiv Viktora", rekao je Krajinović na konferenciji za medije.

Krajinović je upitan da li je plasman u finale nagrada za jučerašnju pobedu protiv Đokovića.

"Moglo bi se reći da je nagrada. Drago mi je što je bila ova ekipa. Igrali smo ozbiljno, dobri su mečevi bili. Odlična atmosfera, rado ću se sećati svega. Igrao sam pred punim stadionom u Beogradu, to je nešto i čemu svako sanja".

Krajinović je istakao i da mu odgovara grupni format takmičenja, kao i to što se setovi igraju do četiri gema.

"Prvi put igram grupe i prvi sam. Zašto da ne. Fizički nismo spremi za više od četiri gema, ovo nam je taman da se spremimo za ono što sledi", rekao je Krajinović.

Njegov rival u finalu od 20 sati najverovatnije će biti Dominik Tim.

"Tim je fenomenalan, ali nemam šta da izgubim tu. Retki su momenti da pred domaćom publikom igram, i to protiv Tima. On je favorit, ali egzibicija je. Daću sve od sebe. Spremiću plan i program, da osvojim titulu", rekao je Krajinović.

On sada protiv prvog igrača sveta, Đokovića, vodi sa 2:0.

"Novak je naš heroj, idol... Svaka mu čast što je ovo organizovao. On je najbolji u istoriji ovog sporta. Učim od njega, imamo broja jedan koji želi da pomogne svima. On mi je kao brat", zaključio je Krajinović.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Novak Đoković

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Krajinović: Đoković je idol, heroj i najbolji svih vremena

Izvor: B92, 14.Jun.2020

Srpski teniser Filip Krajinović na konferenciji za medije imao je puno reči hvale za Novaka Đokovića...Krajinović se malo svojom zaslugom, a malo zaslugom Novaka Đokovića plasirao u finale Adrija Tura...On je iskoristio priliku da se zahvali Novaku na pozivu, pohvalio njegovu organizaciju turnira...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.