ČUDESNI Cicipas dobio još jednu dramu i stigao u finale!

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2018, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČUDESNI Cicipas dobio još jednu dramu i stigao u finale!

Fenomenalna nedelja za mladog Grka, koji ne prestaje da oduševljava!

Devetnaestogodišnji grčki teniser Stefanos Cicipas napreduje iz meseca u mesec od početka ove sezone, ali je na ''Rodžers kupu'' prosto eksplodirao!

Eliminisao je Dominika Tima, pa Novaka Đokovića, onda u četvrtfinalu Aleksandra Zvereva, a večeras u polufinalu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Južnoafrikanca Kevina Andersona!

Bio je ovo još jedan dramatičan meč, ali je Grk ponovo pokazao da je najbolji kada je najteže, baš kao pravi šampion i nema sumnje da je pred njim blistava karijera ako nastavi vredno da radi.

Večerašnji duel sa Andersonom trajao je dva sata i 50 minuta, a Cicipas je na kraju slavio sa 2:1, po setovima 6:7 (4:7), 6:4, 7:6 (9:7). Dakle, još jedan dramatični preokret, kao i u četvrtfinalu protiuv Zvereva!

Cicipas sada čeka ime rivala u finalu, a to će biti bolji iz duela Nadal - Hačanov, koji počinje u dva sata posle ponoći, po našem vremenu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Novak Đoković

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Cicipas: Ne postoji bolji rođendanski poklon

Izvor: N1 televizija, 12.Avg.2018

Grčki teniser Stefanos Cicipas nije krio zadovoljstvo posle plasmana u prvo finale Mastersa...Mladi Grk, 27. igrač sveta, u polufinalu Rodžers kupa je savladao Kevina Andersona sa 2:1 u setovima. Time je postao najmlađi teniser koji je pobeđivao četiri tenisera iz top10 u nizu, pošto je prethodno...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.