VELIKO SRCE ĐOKOVIĆA: Novak rešio da POMOGNE Mareju! Evo i kako

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2021, 09:31

VELIKO SRCE ĐOKOVIĆA: Novak rešio da POMOGNE Mareju! Evo i kako

Najbolji svetski teniser ne prestaje da oduševljava.

Nekada prvi reket sveta Endi Marej treniraće u nedelju u Rimu, a sparing partner će mu biti najbolji teniser planete Novak Đoković.

Kako prenose britanski mediji, Britanac je na taj način otkrio da će Nole igrati na turniru u glavnom gradu Italije. Sa druge strane, srpski teniser je rešio da pomogne velikom prijatelju i da pokuša >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da uhvati formu za nastavak sezone.

Podsetimo, Britanac nije igrao tenis od početka marta kad se povukao sa mastersa u Majamiju, zbog povrede prepona. Mnogo toga lošeg je zadesilo Endija u poslednje vreme, ali polako se sprema za Rolan Garos i nada se da će uspeti da se vrati u prepoznatljivu formu koja ga je nekada odvela do dve zlatne medalje na Olimpijskim igrama.

Na Nou Kampu se danas (16.15) igra meč koji će umnogome uticati na borbu za titulu u Španiji. Barselona čeka Atletiko Madrid, i ako ga pobedi, prestići će ga, dok remi najviše odgovara Realu. Kvota na keca je 1,93, iks je 3,50, a dvojka 4,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - Atletiko Madrid.

Drugi Gren Slem godine počinje u Parizu 30. maja, ali će Marej pre odlaska u "Bulonjsku šumu", trenirati u prestonici Italije. Britanac će u subotu odleteti za Rim gde će vežbati sa teniserima, koji će se takmičiti na turniru u ovom gradu sledeće nedelje.

- Želim da vežbam tamo kako bih bio među najboljim igračima. U nedelju imam zakazan trening sa (Dijegom) Švarcmanom, a popodne sa Novakom (Đokovićem). Želim da igram protiv najboljih igrača, jer mislim da će mi to pomoći da brže poboljšam igru - otkrio je Endi Marej.

Sledeće nedelje ulazi u kvalifikacije za Otvoreno prvenstvo Francuske, jer još uvek ne zna da li će mu biti ponuđena specijalna pozivnica za glavni žreb. Francuska teniska federacija želi da ga vidi kako se takmiči pre nego što donese odluku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Đoković trenira sa Marijem

Izvor: B92, 08.Maj.2021

Najbolji teniser sveta Novak Đoković treniraće sa bivšim brojem jedan Endijem Marijem...Đoković i Mari će zajedno trenirati u nedelju u Rimu...Mari nije igrao od marta prošle godine i želi da se pripremi za Rolan Garos na najbolji mogući način...Zato je odlučio da trenira sa nekada najvećim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.