VELIKI SI, NOVAČE: Đoković odradio trening na Dorćolu i delio autograme prolaznicima (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2021, 00:13

VELIKI SI, NOVAČE: Đoković odradio trening na Dorćolu i delio autograme prolaznicima (FOTO)

"Zubi cvokoću od hladnoće, ali je zabavno."

Najbolji teniser sveta Novak Đoković vratio se u Beograd gde se priprema za nastavak teniske sezone, koju je započeo devetim trijumfom na Australijan openu u Melburnu.

Srbin koji je u prestonicu ovoga puta stigao sam, odradio je u subotu uveče trening na Dorćolu, a mnogi prolaznici su mu prilazili i donosili loptice tražeći autogram.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Prvi teniser sveta, je sa širokim osmehom svima izlazio u susret tako da se upornost njegovih obožavalaca i ovoga puta isplatila.

- Subota veče na terenima gde se sprema nešto skroz dobro. Zubi cvokoću od hladnoće, ali je zabavno - poručio je uz fotografiju jedan od članova Novakovog medijskog tima.

A post shared by Nebojsa Mandrapa (@nibman)
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

AKO NE USPEM U REDU JE, ALI TO ME POKREĆE; Novak nikada iskrenije o ciljevima do kraja karijere VIDEO

Izvor: Kurir, 07.Mar.2021

Najbolji teniser sveta Novak Đoković, rekao je da ne zna hoće li do kraja karijere uspeti da bude najbolji teniser ikada, ali da ga nadmetanje sa Rafaelo Nadalom i Rodžerom Federerom, koji imaju po dva Slema više od Đokovića, koji je u Melburnu stigao do osamnaestog trofeja sa najvećih turnira.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.