UŽIVO: Đoković-Gofan 6:3, 2:0

Izvor: Večernje novosti, 05.Okt.2019, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Đoković-Gofan 6:3, 2:0

Najbolji teniser sveta u polufinalu turnira u Tokiju igra protiv belgijskog predstavnika Borba za finale. U drugom polufinalnom meču na turniru u Tokiju (Japan) snage će odmeriti Novak Đoković i David Gofan (Belgija).Biće to osmi duel srpskog i belgijskog igrača, a šest puta je slavio Novak. Jedini trijumf je David >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << ostvario pre dve godine na turniru u Monte Karlu.Pobednika ovog meča u finalu čeka Džon Milman (Australija) koji je bio bolji od Rejlija Opelke (SAD) - 6:3, 7:6 (7:4).Dešavanja sa meča pratite na sajtu “Novosti”.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Japan

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

SLEDI BORBA ZA PEHAR Đoković preskočio Gofana za plasman u finale Tokija

Izvor: 011vodič.com, 05.Okt.2019

Novak Đoković se plasirao u finale turnira u Tokiju. Srpski teniser je u polufinalu savladao trećeg nosioca Davida Gofana iz Belgije 6:3, 6:4.. Od 15 u Pekingu igraju Cicipas – Zverev, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu Cicipasa 2.10.. Đokoviću je ovo prvo učešće na turniru u glavnom...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.