Izvor: 011vodič.com, 22.Jul.2019, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U SENCI NOVAKOVE POBEDE Detalj koji vam je sigurno promakao, Đoković pogodio Federera u telo

Foto: Andy Rain / EPA; Pogodak u telo, pa smeč Đokovića za osvojen poen u momentima kada se meč lomio nisu naišli na pozitivnu reakciju kod Federera. Srpski i švajcarski teniser odigrali su jedno od najzanimljivijih finala Vimbldona ikada, kako zbog onoga što su na terenu priredili, tako i zbog velikog rivalstva među dvojicom igrača. Ono je dodatno podgrejano jednim potezom koji je pao u senku pregršt lepih udaraca na >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << vimbldonskoj travi. RETKO VIĐEN SNIMAK OTKRIVA ZAŠTO NOVAK NE ŽIVI OVDE Srđan Đoković: Tražili smo pomoć u Srbiji. I… NIKO NI PRSTOM DA MRDNE! “ĆALE… OVO SAM REŠIO!” Srđan Đoković otkrio kako je, zapravo, Nole pokorio Vimbldon i “NEPRIJATELJSKU PUBLIKU” ATP LISTA Veliki skok posle prve titule, Lajović postao drugi najbolje rangirani srpski teniser! U finišu petog seta, odnosno celog meča, nešto duža razmena udaraca završena je skraćenom lopticom Rodžera Federera koju je Đoković stigao i poslao mu je u telo. Refleksno je uspeo Švajcarac da vrati, ali pravo na smeč Novaka Đokovića koji takvu situaciju već ne propušta. Federer je nakon odigranog poena gledao u pravcu Đokovića, čak se i jednom osvrnuo ka srpskom igraču, ali izvinjenja nije bilo. (Petar Lazić) More
The post U SENCI NOVAKOVE POBEDE Detalj koji vam je sigurno promakao, Đoković pogodio Federera u telo appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.