STID DA VAS BUDE: Novak postao najbolji ikad, a Federer i Nadal reagovali na način koji pokazuje samo jedno - LJUBOMORU

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2021, 17:08

STID DA VAS BUDE: Novak postao najbolji ikad, a Federer i Nadal reagovali na način koji pokazuje samo jedno - LJUBOMORU

Isto tako i Marej i ostali veliki rivali...

Najveći rivali Novaka Đokovića su zasad ostali nemi na ispisivanje istorije od strane srpskog tenisera.

Đoković je oborio rekord Rodžera Federera u broju nedelja na čelu ATP karavana. U ponedeljak 8. marta 2021. godine je započeo svoju 311. nedelju na vrhu.

The record is broken!@DjokerNole now holds the record for most weeks at >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << No. 1 in the @fedex ATP Rankings 👏 #Novak311 pic.twitter.com/stV5Hnghdm

— ATP Tour (@atptour) March 8, 2021

Tomas Tuhel doneo je pobede u Čelsi, u poslednjem kolu savladan je i Liverpul, i sada su Plavci ozbiljni kandidati za plasmanu Ligu šampiona. Večeras (19.00) čekaju jednog od glavnih konkurenata Everton – kvota na keca je 1,60, dupla šansa X2 je 2,33, a 3+ 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi – Everton.

Asocijacija profesionalnih tenisera je prvo kratko čestitala Novaku veliki uspeh, a onda i na sajtu objavila opširan tekst o njegovom putu. Organizacija jeste odala priznanje srpskom asu, ali ne i kolege.

Zasad niko od najvećih Novakovih rivala nije čestitao, bar ne zvanično, preko medija ili društvenih mreža. Izuzetak su srpski teniseri, ali kada govorimo o Federeru, Nadalu, Medvedevu, Timu, pa i Mareju, njihovih čestitki nema.

Čekamo, možda se pojave...

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Federer,   Rafael Nadal,   Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.