SENZACIJA U MONTE KARLU: Ispao NOVAK Đoković

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2021, 15:31

SENZACIJA U MONTE KARLU: Ispao NOVAK Đoković

Duel trećeg kola.

Senzacija u meču trećeg kola Masters teniskog turnira u Monte Karlu. Novak Đoković je izgubio od Britanca Danijela Evansa sa 2:0 (6:4, 6:4) i tako pokazao da nije baš u potpunosti spreman za sezonu na šljaci.

Roma je uspela u Amsterdamu da slavi sa 2:1, ali ništa nije gotovo u brobi za polufinale jer Ajaks večeras (21.00) planira da uzvrati udarac u Rimu. Kvota na keca je 2,85, na dvojku 2,45, a na GG3+ 1,72. Pogledajte sve kvote kladionice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << MOZZART za Roma - Ajaks.

Srbin je očajno započeo duel protiv Britanca koji je 33. teniser na ATP listi. Evans je uz dva brejka poveo sa 3:0 i Đoković se tek tada probudio. Vratio se Novak u potpunosti i stigao do 4:4, ali nije ostao koncentrisan i odmah u narednom je ponovo izgubio svoj servis.

Evans nije propustio tu priliku i uspeo je da stigne do prvog seta. Nastvak je odmah doneo prednost od 3:0 za Đokovića i svi su pomislili da se Srbina vraća na pravi kolosek.

Britanac je tada pokazao da želi da se nadigrava i vrati je egal u setu. Novak je imao priliku da uzvrati sa istih 6:4, ali nije iskoristio jednu priliku na Evansov servis i opet se došlo do egala - 5:5.

U sledećem gemu Novak je odigrao slabo, a dvostrukom servis greškom doveo Evansa u priliku da servira za trijumf. Britanac to nije propustio i došao kje da najbitnije pobede u karijeri.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda češka teniserka Karolina Muhova
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.