SADA SLEDE TEŽI MEČEVI: Đoković zna šta treba da popravi u svojoj igri

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2021, 11:42

SADA SLEDE TEŽI MEČEVI: Đoković zna šta treba da popravi u svojoj igri

Rutinski do četvrtfinala.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković uspešno se plasirao četvrtfinale turnira u Rimu nakon što je savladao španskog teniser Alehandra Davidoviča Fokinu sa 2:0 u setovima 6:2, 6:1. Đoković je nakon rutinske pobede naglasio da tek sada slede mnogo teži mečevi.

- Dobro je čuti aplauze. Nedostajala je publika sve ovo vreme. Lepo je videti ih. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nadam se da ću ostati još nekoliko dana na ovom turniru kako bih osetio publiku. Oni su jedan od razloga zašto nastavljam da se bavim ovim sportom. Iako je bilo samo dvadeset posto kapaciteta, osećao sam kao da je pun stadion.

U finalu Kupa Nemačke (20.45) sastaju se RB Lajpcig i Dortmund, dve ultraofanzivne ekipe, pa nas verovatno očekuje sjajan meč. Kvota na keca je 2,70, na dvojku 2,65, a na GG3+ 1,92. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za RB Lajpcig - Dortmund.

Novak je zatim istakao da je u ovom meču podigao svoj nivo igre za razliku od prethodnog duela protiv Frica.

- Igrao sam dobro, oduzeo mi je servis na početku, ali sam kasnije uspostavio konstatnost i vratio brejk. Bio sam jači sa linije, on je pravio greške koje su mi pomagale da vrlo brzo zavšim prvi set. Osećam da sam na dobrom putu i da ću biti još bolji - izjavio je Đoković.

U sledećem kolu prvi reket sveta očekuje duel boljim iz meča Cicipas - Beretini koji su ove sezone pokazali da su u vrhunskoj formi.

- Dobro napredujem znam šta mogu da popravim, sledeći meć protiv top 10, obojica su u velikoj formi Cicipas koji je osvojio Monte Karlo kao i Beretini koji je bio dobar u Madridu. Biće to težak meč - zaključio je srpski teniser.

Meč četvrtfinala na programu je u petak, termin kao i rival će biti naknadno objavljeni.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Beatris Bušar, sestra kanadske teniserke Eženi Bušar
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković lako do četvrtfinala Rima

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Maj.2021

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković savladao je Alehandra Davidoviča Fokinu sa 2-0 u setovima i plasirao se u četvrtfinale Rima.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Pobede Barti i Pliškove

Izvor: B92, 13.Maj.2021

Prva igračica sveta, Australijanka Ešli Barti, plasirala se u četvrtfinale WTA turnira u Rimu...Ona je posle 79 minuta igre bila bolja od 28. na svetu, Ruskinje Veronike Kudermetove, 6:3, 6:3...Ešli je tako obezbedila plasman meću osam najboljih i tamo će se sastati sa Amerikankom Koko Gof, koja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.