Rim - Novak u dve smene do četvrtfinala!

Izvor: Sportske.net, 16.Maj.2019, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rim - Novak u "dve smene" do četvrtfinala!

Sjajan posao Novaka Đokovića. Bez izgubljenog seta i sa dva kratka zadržavanja na terenu Srbin uspešno okončao "dupli program" u Rimu.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković imao je nešto više vremena za odmor nakon finala Mastersa u Madridu, ali je zbog odlaganja prvog meča na turniru danas morao da radi "prekovremeno".

Srbin je ranije danas za 70 minuta počistio sa terena >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Denisa Šapovalova u okviru drugog kola Mastersa u Rimu, a ništa bolje nije prošao ni veteran Filip Kolšrajber.

Novak Đoković je slavio sa 2:0 (6:3, 6:0) i tako obezbedio plasman u četvrtfinale petog ovosezonskog Mastersa.

Nole je silovito počeo treći ovosezonski međusobni duel sa Kolšrajberom pravovremenim vrejkom došao u poziciju da rutinski stigne do vođstva u setovima. Samo u završnici prvog seta Nemac je uspeo da pruži nešto veći otpor, ali mu to nije donelo ništa konkretno.

U drugom setu Đoković je napravio tri brejka i bez izgubljenog gema završio posao.

Na taj način Novak Đoković je dva meča završio za 2 sata i deset minuta, osvojio četiri seta i protivnicima prepustio samo sedam gemova.

Novaka već sutra čeka novo iskušenje jer će se u četvrtfinalu sastati sa Huanom Martinom del Potrom.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kao mašina! Dva meča, dve pobede za dva sata i 12 minuta

Izvor: MozzartSport.com, 16.Maj.2019

Bilo je dana kad je po pet sati morao da provede na šljaci, najčešće protiv Rafaela Nadala, međutim, ovog četvrtka rešio je Novak Đoković da po kratkom postupku pokaže rivalima ko je gazda svetskog tenisa, pa je u Rimu dvaput izlazio na teren i na njemu se zadržavao tek nešto duže od sata....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.