RUTINA Novak lako do trećeg kola US Opena, ali problem je bol u ramenu

Izvor: 011vodič.com, 29.Avg.2019, 04:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RUTINA Novak lako do trećeg kola US Opena, ali problem je bol u ramenu

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nije imao problema protiv Huana Ignasija Londera iz Argentine u drugom kolu US Opena. Naš as je u tri seta – 6:4, 7:6, 6:1 slomio otpor 56. igrača na ATP listi posle dva sata i 15 minuta igre u Njujorku.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Lajovića protiv Kudle je 1.60. Meč se igra u četvrtak od 17 časova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << /> Kako je meč odmicao, tako je Srbin bio sve bolji. Čini se da je Novak dozirao igru, da se nije mnogo trošio. Kada je trebalo dodavao je gas. Najviše problema “gaučos” je napravio u drugom sezu koji je rešen u taj-brejku. U njemu je bilo rutinskih 7:3. To kao da je slomilo Argentinca koji je u trećem setu dobio samo gem.
Đoković je još od prvog seta imao problem sa bolom u levom ramenu zbog čega je u dva navrata imao i masaže, ali je na kraju bio jači od bola. Nadamo se da nije ništa ozbiljno.
U narednom duelu mogli bimso da gledamo srpski dvoboj u “Velikoj jabuci”. Novak čeka boljeg iz meča u kome Dušan Lajović igra protiv Amerikanca Denisa Kudle.
Bila je ovo 71. pobeda na US openu za Đokovića. Na večnoj listi se izjednačio sa Pitom Samprasom. Ispred Novaka su u Open eri su samo četvorica igrača. Neprikosnoven je Džimi Konors sa 98 pobeda, a onda sledi Rodžer Federer sa 86, Andre Agasi sa 79 puta i Ivan Lendl, koji ima 73. Ove godine Đoković će moći da sruši Amerikanca češkog porekla.
Podsetimo, Novak brani titulu u Njujorku. Poslednji Grend slem sezone Srbin je osvajao tri puta, a i ove godine je prvi kandidat za trofej.
KIRJOS PONOVO PREVIŠE PRIČAO “ATP razmatra veliku kaznu za Australijanca”


The post RUTINA Novak lako do trećeg kola US Opena, ali problem je bol u ramenu appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković brzo i do trećeg kola, sada čeka Lajovića

Izvor: Mondo, 29.Avg.2019

Najbolji teniser sveta slavio je još jednu pobedu maksimalnim rezultatom na Otvorenom prvenstvu SAD...Đoković - Londero 3:0, po setovima 6:4, 7:6, 6:1

Nastavak na Mondo...

US OPEN Kecmanović poklekao posle pet sati drame

Izvor: 011vodič.com, 29.Avg.2019

Mladi srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo US Opena. Posle skoro pet sati drame, nekada prvog juniora sveta pobedio je 135. igrač na svetu, veteran Paolo Lorenci sa 3:2 u setovima – 7:6, 6:7, 7:6, 3:6, 6:3.. Kvota u kladionici MaxBet da će Novak Đoković da...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.