Prvi Srbin u polufinalu čelendžera posle dve godine: Novak nas motiviše VIDEO

Izvor: B92, 26.Feb.2021, 18:18

Prvi Srbin u polufinalu čelendžera posle dve godine: Novak nas motiviše VIDEO

Nikola Milojević igra odlično u Španiji.

Plasirao se u polufinale čelendžera u Gran Kanariji i prvi je Srbin koji je došao do završnice jednog čelendžera posle dve godine.

Nakon meča dobio je pitanje koliko mu znači za njegov tenis to što je njegov sunarodnik Novak Đoković najbolji teniser planete.

"To što je Novak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << najbolji motiviše svakog ko je Srbin. On nas motiviše da nastavimo da radimo, treniramo i da napredujemo... Srbija će ove godine imati čelendžer i ATP turnir i biće dobro za igrače koji su rangirani kao ja da igraju pred domaćom publikom i odigraju neke dobre mečeve", rekao je Milojević posle pobede.

Enco Kukao je njegov protivnik u polufinalu čelendžera u Gran Kanariji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.