Presrećni Đoković zapevao: Bravo Zvezdo, idemo...

Izvor: N1 televizija, 30.Avg.2018, 01:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Presrećni Đoković zapevao: Bravo Zvezdo, idemo...

Najbolji srpski teniser Novak Đoković iz Njujorka je uputio čestirku Fudbalskom klubu Crvena zvezda na plasmanu u Ligu šampiona.

Poznato >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << je da je nekada prvi igrač sveta veliki navijač crveno-belih i da kad god je u Beogradu sa tribina bodri Zvezdine fudbalere i košarkaše.

"Bravo momci, bravo Zvezdo! Lavovska borba, za svaku pohvalu! Čestitam na istorijskom prolazu u grupnu fazu Ligu Šampiona! Idemo crveno beli," poručio je Đoković i zapevao.

Bravo momci, bravo Zvezdo! Lavovska borba, za svaku pohvalu! Čestitam na istorijskom prolazu u grupnu fazu Ligu Šampiona! idemo crveno beli @crvenazvezdafk@ChampionsLeague#ChampionsLeaguepic.twitter.com/9HjinZUJiW

Novak će se u petak ujutro u 2. kolu US Opemna sastati sa američkim igračem Tenisom Sandgrenom koji je na startu poslednjeg Gren slem turnira u sezoni pobedio Viktora Troickog.

Crvena zvezda će u utorak saznati imena protivnika u Ligi šampiona, a žreb je u 18 časova u Monte Karlu.

Trener @crvenazvezdafk Vladan Milojević: Božja volja... Zvezda je tamo gde pripada https://t.co/mCpp3saYAUpic.twitter.com/DQJgIJApP2

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Novak uz pesmu čestitao Zvezdi: "Bravo, lavovska borba!" (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2018

Najbolji srpski teniser Novak Đoković čestitao je voljenom klubu na istorijskom plasmanu u grupnu fazu Lige šampiona...Srpski teniser Novak Đoković nalazi se u Njujorku gde se takmiči na četvrtom Grend slemu sezone, ali je očito našao vremena da isprati istorijski meč voljenog kluba...Dobro...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.