Izvor: MozzartSport.com, 25.Jul.2021, 15:19

Poznato kada igra Novak: Đoković ponovo četvrti na Centralnom terenu

Najbolji svetski teniser u ponedeljak igra protiv Nemca Štrufa

Nije se mnogo oznojio Novak Đoković da bi stigao do drugog kola teniskog turnira na Olimpijskim igrama u Tokiju. Bolivijac Ugo Delijen savladan je 6:2, 6:2, a sada sledi nešto teži rival od 139. na ATP listi.

Protivnik najboljem svetskom teniseru u ponedeljak biće Nemac Jan-Lenard Štruf, 48. na >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << rang listi.

Njihov meč igra se kao četvrti na Centralnom terenu Arijake parka. U istom terminu Đoković je igrao i prvo kolo. Tada je na teren izašao oko devet časova po našem vremenu.

Pre srpsko-nemačkog duela sastaju se Viktorija Golubović i Naomi Osaka, zatim Aleksander Zverev i Daniel Elahi Galan, pa Arina Sabalenka i Dona Vekić. Kako se mečevi igraju na dva dobijena seta, trebalo bi da Novak ponovo bude na terenu oko 9.00, što je oko 16 po lokalnom, a to je naš as i tražio uoči turnira - da zbog vrućine mečevi počinju kasnije.

KVOTE ZA TENISKE MEČEVE U PONEDELJAK I UTORAK NA OI

Ako preskoči ovu prepreku, sastaće se sa pobednikom duela Džon Milman (Australija, 44. na ATP listi) - Alehandro Davidovič Fokina (Španija, 35. na ATP listi).

Od srpskih tenisera u ponedeljak će se takmičiti i Nina Stojanović, koja sa Grkinjom Mariom Sakari u 04.00 otvara program na sedmom terenu.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.