Izvor: Blic, 09.Apr.2020, 19:34

Pitali smo se kako će Jelena Đoković reagovati na INSTAGRAM CENZURU - evo njenog odgovora koji će IZAZVATI POLEMIKE i iznenaditi mnoge!

Jelena Đoković, supruga Novaka Đokovića, suočila se sa cenzurom na društvenoj mreži Instagram nakon što je objavila video izvesnog američkog lekara koji je širenje korona virusa pripisao ekspanziji 5G mreže , a sada je objasnila i kako se oseća zbog toga. Iskreno i bez zadrške.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Instagram obrisao post Jelene Đoković o 5G mreži zbog širenja lažnih vesti (FOTO)

Izvor: Luftika.rs, 09.Apr.2020

Jelena Đoković nedavno je na svom instagram profilu citirala naučnika koji 5G mrežu krivi za pandemiju koronavirusa.. Supruga Novaka Đokovića objavila je na svom Instagram profilu video-snimak kontroverznog doktora Tomasa Rouana, koji kao glavnog krivca za izbijanje epidemije koronavirusa vidi...

Nastavak na Luftika.rs...

Jelena Đoković o obrisanom postu na Instagramu o 5G mreži

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Apr.2020

Supruga najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, Jelena, objasnila je danas zašto je podelila video na Instagramu, koji joj je ta društvena mreža obrisala...Jeleni je obrisan post u kome je objavila video izvesnog američkog lekara koji je širenje koronavirusa pripisao ekspanziji 5G mreže..."Toliko...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.