PADAO, SMEJALI MU SE, A ONDA IM JE ZAPUŠIO USTA! Novak Đoković u finalu Vimbldona, sledi VELIKI OKRŠAJ ZA TITULU!

Izvor: 011vodič.com, 12.Jul.2019, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PADAO, SMEJALI MU SE, A ONDA IM JE ZAPUŠIO USTA! Novak Đoković u finalu Vimbldona, sledi VELIKI OKRŠAJ ZA TITULU!

Foto: Tanjug/AP Novak Đoković se plasirao u finale Vimbldona savladavši posle izuzetno zanimljive borbe Španca Roberta Bautista Aguta sa 6:2, 4:6, 6:3, 6:2. Njegov naredni rival će biti pobednik meča Rodžer FedererRafael Nadal. WIMBLEDON UŽIVO NA BLICSPORT.RS Klikni na strelice za pregled svih mečeva! blictv_rs/main 0 imasdk >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << 1 0 https://pubads.g.doubleclick.net/gampad/ads?sz=1×1|400×300|640×480&iu=/161634325/Blic_Desktop/Blic_Video_ROS_Safe/VIDEO_Safe&cust_params=kwrds%3D%TAGS%&impl=s&gdfp_req=1&env=vp&output=vast&unviewed_position_start=1&vpos=preroll Iako je briljirao u uvodnom setu, Đoković je upao u probleme u drugom. Bilo je tu i nezgodnog proklizavanja zbog kog su njegovi navijači strepeli, bilo je sarkastičnog odgovora na euforiju publike koja je slavila izjednačenja na 1:1 u setovima, za šta se svojim bravurama pobrinuo 22. sa ATP liste. pročitajte i… Međutim, Đoković nijednog trenutka nije odustajao. Kako i da odustane, od malena mu je bio san da baš na vimbldonskoj travi diže šampionski trofej? Krenuo je ne “na sve ili ništa” nego tamo gde mu je mesto. U najveće finale sporta kojim se bavi. Koji voli. pročitajte i… Nije bilo lako. Agut nije tek tako stigao do polufinala (štaviše, samo četiri brejka je dozvolio do ovog meča, što je dvostruko manje čak i od Federera), imao je Đokovića “na konopcima”, kada bi se bokserskim žargonom opisivao ovaj meč, ali… I kada je padao, i kada mu se deo publike smeškao posle izgubljenog drugog seta, Nole se dizao. Iz tog nokauta nije samo “stao na noge” – već počeo da leti. Po terenu. Pravo u finale. Tamo mu je i mesto. Foto: Tanjug/AP Novak Đoković slavi u polufinalu Vimbldona IZ GEMA U GEM Đoković – Agut 6:2, 4:6, 6:3, 6:2 Kraj, Novak je u finalu Vimbldona! Iako je i u poslednjem gemu ovog meča pao, iako nije iskoristio četiri meč lopte u njemu, petu jeste i u nedelju će igrati za peti pehar najpoznatijeg turnira na svetu! 5:2 – Agut je dobio svoj servis-gem “sa nulom”, ali […] More
The post PADAO, SMEJALI MU SE, A ONDA IM JE ZAPUŠIO USTA! Novak Đoković u finalu Vimbldona, sledi VELIKI OKRŠAJ ZA TITULU! appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Federer,   Wimbledon

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KAKAV CAR! Novak Đoković je posle plasmana u finale rekao o Federeru i Nadalu nešto što NISU MOGLI NI DA SANJAJU DA ĆE ČUTI!

Izvor: 011vodič.com, 12.Jul.2019

Foto: Tanjug/AP Nakon trijumfa nad Robertom Bautista Agutom u polufinalu Vimbldona (6:2, 4:6, 6:3, 6:2), Novak Đoković je rekao da je iza njega fenomenalan turnir i da će u finalnom duelu uživati ko god da bude protivnik. WIMBLEDON UŽIVO NA BLICSPORT.RS Klikni na strelice za pregled svih mečeva!...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.