Ono kad vas Novak nazove legendom... Niko kao Miša Tumbas (foto)

Izvor: Sportske.net, 05.Apr.2020, 00:03

Ono kad vas Novak nazove legendom... Niko kao Miša Tumbas (foto)

Još jedna reakcija našeg najboljeg tenisera povodom smrti Miše Tumbasa.

Koliko je snažan utisak ostavio Miša Tumbas na sve ljubitelje sporta u Srbiji svedoče i brojne poruke kojima se čitavog dana od njega opraštaju velika imena našeg sporta.

Naš najbolji sportista svih vremena Novak Đoković par puta je već reagovao, najpre posle poruke Žofrija Lovernja, a onda se nadovezao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i na oproštaj Olge Danilović od Miše.

''Miša legenda.. Sećam se koliko je često dolazio u TK Partizan da nas podržava na mečevima.. Dizao je atmosferu i bio je pravi simbol kluba. Počivaj u miru, Mišo'', napisao je Novak u odgovoru na Olginu objavu na Instagramu, koju možete da vidite u prilogu.

Šta reći na kraju, kada vas neko kao Novak nazove legendom, možda i nema većeg komplimenta...

-

--

View this post on Instagram

"E mala, pozdravi tatu"  Svaki put kad smo se videli mi je to rekao. Secam se kad mi je dosao na mec kad sam imala ma mozda ni 10 godina i navijao kao lud da je na kraju morao da se skloni. Covek koji je ziveo za Partizan. Pocivaj u miru Miso❤️ #crnobelaporodica

A post shared by Olga Danilovic (@danilovicolga) on Apr 4, 2020 at 11:24am PDT

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Žali i Novak Đoković: Miša Tumbas legenda

Izvor: MozzartSport.com, 05.Apr.2020

Vest o smrti Miroslava Gajića, poznatijeg kao Miša Tumbas, nije potresla samo Grobare, već i neke od najvećih  trenerskih, pa i igračkih imena srpskog sporta. Žal za odlaskom najpoznatijeg navijača Partizana javno su iskazale veličine poput Duška Vujoševića i Željka Obradovića, poruke su...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.