Izvor: Luftika.rs, 22.Jan.2022, 21:21

Novosti: Novak će moći bez vakcine da brani titulu na Rolan Garosu

Nakon deportovanja iz Australije pojavila se informacija da Novak Đoković neće moći da nastupi ni na Rolan Garosu, ali kako stvari stoje to se promenilo, pa će po svemu sudeći najbolji teniser sveta biti u prilici da igra u Parizu.
Naime, tamošnje vlasti su pre nekoliko dana objavili da srpski as neće moći da igra na drugom grend slemu ukoliko ne primi vakcinu, no čini se da su stvari promenile.
Francuska >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << je odlučila da napravi izmene u svojoj politici vezanoj za zelene sertifikate, pa najbolji teniser sveta sada potpada pod “izuzeće”.
Kako se navodi “Gazeta” ljudi koji su u poslednjih šest meseci preboleli kovid mogu da neometano cirkulišu Francuskom, što znači da će Đoković bez problema moći da uđe u ovu zemlju, uzimajući u obzir to da je dobio pozitivan test na koronu sredinom decembra.
To znači da barem do polovine juna važi njegova “propusnica”, a tada će biti završen Rolan Garos. Upravo to je najnovija odluka francuske Vlade, koja je potom potvrđena u tamošnjem nacionalnom Parlamentu.
Podsetimo, Rolan Garos se igra od 22. maja do 5. juna i kako sada stvari stoje osvajač 20 grend slem titula biće u prilici da brani titulu na ovom turniru.
Izvor: Novosti
Novak sluša vic o Federeru i Nadalu i smeje se do suza (VIDEO)

Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Francuzi menjaju kovid protokole, Đoković bi mogao da igra na Rolan Garosu

Izvor: RTS, 22.Jan.2022

Novak Đoković bi mogao da zaigra na ovogodišnjem Rolan Garosu iako nije vakcinisan, pošto je Francuska promenila kovid protokole za ulazak u zemlju i nastupe na sportskim događajima. . Pre nekoliko dana Francuska je najavila uvođenje novih kovid pravila, prema kojima nevakcinisanim...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.