Novak uživa u Hrvatskoj posle trijumfa na Vimbldonu, zapevao sa klapom! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Jul.2019, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak uživa u Hrvatskoj posle trijumfa na Vimbldonu, zapevao sa klapom! (video)

Više nego zasluženi odmor pred nove izazove.

Nekoliko dana posle spektakularnog finala Vimbldona i trijumfa u duelu protiv Rodžera Federera, najbolji teniser sveta Novak Đoković otišao je sa portodicom na odmor u Hrvatsku, konkretno na Korčulu, gde uživa ''punim plućima''.

Večeras se na Instagramu pohvalio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i sjajnom atmosferom uz klapu sa Korčule, sa kojom su i Nole i Jelena zapevali.





''Kad mi dođeš tiii i osmjeh vratiš miii, sva patnja i bol života mog će proć... Čarobno veče. Pevanje sa klapom sa Korčule. Divno iskustvo. Zahvalan što delim ovako posebne trenutke sa Jelenom'', napisao je Nole.

-

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Kad mi dođeš tiii i osmjeh vratiš miii, sva patnja i bol života mog će proć... Čarobno veče. Pevanje sa klapom sa Korčule. Divno iskustvo. Zahvalan što delim ovako posebne trenutke sa Jelenom ❤🙌😍🎼 Grateful to spend quality and special time with Jelena in Croatia. Singing with klapa group from Korčula island. Wonderful experience. #iambetterattennis 🎼😃👌

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole) дана 21. Јул 2019. у 11:11 PDT
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ĐOKOVIĆ ZAPEVAO SA HRVATIMA U KAFANI: Nole i Jelena doveli muziku za sto, a onda je usledilo OVO! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 21.Jul.2019

Novak Đoković je posle osvajanja Vimbldona otišao sa suprugom Jelenom na odmor u Hrvatsku.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.