Novak u formi i posle mesec dana, krenuo ka Kirjosu!

Izvor: Mondo, 14.Avg.2019, 00:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak u formi i posle mesec dana, krenuo ka Kirjosu!

Pauza od Vimbldona nije značajnije uticala na formu Novaka Đokovića pošto je bez većih problema savladao "domaćeg" tenisera Sema Kverija na početku turnira u Sinsinatiju.

Bez većih problema - Novak je u 3. kolu Sinsinatija!

Najbolji teniser sveta izašao je na teren prvi put posle mesec dana, i čudesne pobede nad Rodžerom Federerom u finalu Vimbldona posle preokreta u pet setova, a "izazivač" Sem Kveri odolevao je samo u prvom setu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Domaći teniser nije imao šanse u nastavku, pa je Đoković igrao koliko je bilo dovoljno za prolazak u narednu rundu turnira - 2:0 (7:5, 6:1).

Očekivano, bilo je malih oscilacija u prvom setu, ipak se posle nekog vremena vratio na beto. Uspešno je nadoknadio brejk minusa, u drugom setu je potpuno dominirao, pa je duel potrajao svega sat vremena i 19 minuta.

Naredni rival biće mu pobednik meča Pablo Karenjo Busta (Španija) - Džon Izner (SAD), a potom bi mogao da se susretne sa Nikom Kirjosom (Australija).

Poznata je njihova "istorija", a zanimljivo je da Kirjos ima bolji skor, pa ćemo videti da li će se ovoga puta susresti sa Đokovićem ili će ponovo ispasti pre međusobnog okršaja.

Masters u Sinsinatiju igra se za nagradni fond od 6.056.280 dolara.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Tenis,   Federer

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đokovič dao Kveriju nekoliko gemova nade

Izvor: MozzartSport.com, 14.Avg.2019

Najbolji teniser sveta je rutinski krenuo ka još jednoj tituli. Novak Đoković je u drugom kolu turnira iz serije 1.000 u Sinsinatiju lako savladao domaćeg tenisera Sema Kverija 7:5, 6:1. Đoković je nešto nesigurnije otvorio turnir u Sinsinatiju, ali su ubrzo stvari došle na svoje mesto. Kveri...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.