Novak protiv Kolšrajbera

Izvor: RTS, 16.Maj.2019, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak protiv Kolšrajbera

Najbolji svetski i srpski teniser Novak Đoković sastaje se sa Nemcem Filipom Kolšrajberom u osmini finala mastersa u Rimu. Direktan prenos meča, koji počinje oko 20.00 časova, možete pratiti na Drugom programu RTS-a, strim na RTS Planeti, a tok meča na našem portalu.
Zbog kiše koja je poremetila raspored mečeva u Rimu, teniseri >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su prinuđeni da igraju dva meča u istom danu. 

Novak je ranije danas relativno lako savladao Denisa Šapovalova sa 2:0 u setovima (6:1, 6:3), pa će koliko-toliko odmornije dočekati meč sa Kolšrajberom.
Nemac je savladao Marka Čekinata u drugom kolu, rezultatom 6:3, 6:3. Kolšrajber je izgubio prva tri gema u meču, ali je potom nanizao šest gemova i dobio prvi set, dok mu je u drugom bio dovoljan brejk sredinom seta.
Trenutno 56. igrač na ATP listi je tako zakazao 12. duel sa Đokovićem, a već treći ove sezone.
Novak vodi 9-2 u pobedama, a u 2019. obojica dobila po jedan meč.
Pobednik ovog okršaja ići će na boljeg iz meča Huan Martin del Potro - Kasper Rud.
Masters u Rimu igra se za nagradni fond od 5.207.405 evra, a titulu brani Rafael Nadal.
 
 
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SUPER NOVAK BIJE DVOKRATNO: Đoković popodne počistio Šapovalova, a uveče se igrao sa Kolšrajberom za četvrtfinale Rima (VIDEO)

Izvor: Kurir, 16.Maj.2019

Najbolji srpski i svetski teniser Novak Đoković zbog kipše nije igrao u sredu, ali je u četvrtak morao dva puta na terene na kojima se igra masters u Rimu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.