Novak posle 900. pobede u karijeri: Ovde sam najuspešniji!

Izvor: B92, 20.Jan.2020, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak posle 900. pobede u karijeri: Ovde sam najuspešniji!

Srpski teniser Novak Đoković uspešno je počeo odbranu titule na Otvorenom prvenstvu Australije, pošto je pobedio Nemca Jana Lenarda Štrufa sa 7:6, 6:2, 2:6, 6:1

Drugi teniser sveta je do svoje treće pobede protiv Štrufa u isto toliko mečeva stigao posle dva sata i 16 minuta igre.

Ovo je bila rekordna 900. pobeda Djokovića >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u karijeri čime je postao tek šesti igrač u Open eri kojem je to pošlo za rukom.

"Lepo je vratiti se u ovu sjajnu arenu koja zauzima posebno mesto u mom srcu. Australijen open je moj najuspešniji turnir. Što se tiče današnjeg meča, počeo sam prilično dobro u prvom setu, drugi osvojio lagano, a onda je on izborio preokret u trećem zahvaljujući sjajnim servisima i forhendima. U četvrtom su stvari došle na svoje mesto", rekao je Đoković posle meča.

Đoković će u drugom kolu igrati protiv pobednika meča u kojem se sastaju Japanac Tacuma Ito i Prajneš Gunesvaran iz Indije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Đoković preko Štrufa do 900. pobede u karijeri i drugog kola AO

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Jan.2020

Srpski teniser Novak Đoković uspešno je počeo odbranu titule na Otvorenom prvenstvu Australije, pošto je danas u prvom kolu pobedio Nemca Jana Lenarda Štrufa sa 7:6, 6:2, 2:6, 6:1...Drugi teniser sveta je do svoje treće pobede protiv Štrufa u isto toliko mečeva stigao posle dva sata i 16 minuta...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.