Novak na koti 900!

Izvor: Sportske.net, 20.Jan.2020, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak na koti 900!

Sjajan podatak!

Srpski teniser Novak Đoković uspešno je počeo odbranu titule na Otvorenom prvenstvu Australije, pošto je danas u prvom kolu pobedio Nemca Jana Lenarda Štrufa sa 7:6, 6:2, 2:6, 6:1.

Drugi teniser sveta je do svoje treće pobede protiv Štrufa u isto >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << toliko mečeva stigao posle dva sata i 16 minuta igre.

Ovo je bila rekordna 900. pobeda Đokovića u karijeri čime je postao tek šesti igrač u Open eri kojem je to pošlo za rukom.



"Lepo je vratiti se u ovu sjajnu arenu koja zauzima posebno mesto u mom srcu. Australijen open je moj najuspešniji turnir.







Što se tiče današnjeg meča, počeo sam prilično dobro u prvom setu, drugi osvojio lagano, a onda je on izborio preokret u trećem zahvaljujući sjajnim servisima i forhendima. U četvrtom su stvari došle na svoje mesto", rekao je Đoković posle meča.

Đoković će u drugom kolu igrati protiv pobednika meča u kojem se sastaju Japanac Tacuma Ito i Prajneš Gunesvaran iz Indije.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Djoković preko Štrufa do 900. pobede u karijeri i drugog kola AO

Izvor: Beta, 20.Jan.2020

Srpski teniser Novak Djoković uspešno je počeo odbranu titule na Otvorenom prvenstvu Australije, pošto je danas u prvom kolu pobedio Nemca Jana Lenarda Štrufa sa 7:6, 6:2, 2:6, 6:1.Drugi teniser sveta je do svoje treće pobede protiv Štrufa u isto toliko mečeva stigao posle dva sata i 16 minuta...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.