Novak kakvog do sad niste videli: Pogledajte kako izgleda kad se Đoković opusti i zapeva čuveni hit (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 11.Jun.2020, 21:13

Novak kakvog do sad niste videli: Pogledajte kako izgleda kad se Đoković opusti i zapeva čuveni hit (VIDEO)

Prvi reket sveta je pokazao fudbalski talenat na Dorćolu, ali je tom prilikom pokazao i svoje muzičke sposobnosti Viđali smo Novaka Đokovića sa peharima mnogih turnira, na terenima je pravio neverovatne poteze, forhende, bekhende, as udarce, ali je sada pokazao i svoju novu stranu.Jeste i ranije prikazivao i muzički talenat, ali ne na ovakav način. U pripremi “Adrija tura” je sa prijateljima igrao >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << fudbal na Dorćolu i tom prilikom se u potpunosti opustio.Kako to izgleda videlo se u jednom momentu kada je zapevao čuveni hit “Ružo rumena”.Pogledajte i sami Novakovo izvođenje ove pesme.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"TROPSKI BAR, PIVO MI DAJ" Nole i Niggor odvrnuli zvučnike iz kola i zapevali nasred ulice (VIDEO)

Izvor: Blic, 12.Jun.2020, 09:44

Viđali smo Novaka Đokovića sa peharima mnogih turnira, na terenima je pravio neverovatne poteze, forhende, bekhende, as udarce, ali je sada pokazao i svoju novu stranu - pevačku. Posle revijalne fudbalske utakmice na Dorćolu, Nole se proveselio ni manje ni više nego nasred ulice, zapevavši u duetu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.