Novak: Skakao sam u teretani zbog Zvezde, u životu nisam video onakvu utakmicu

Izvor: RTS, 14.Avg.2019, 08:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak: Skakao sam u teretani zbog Zvezde, u životu nisam video onakvu utakmicu

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je za "Sportklub" da je sa oduševljenjem propratio prolazak Crvene zvezde u plej-of za plasman u Ligu šampiona. Zvezda je nakon boljeg izvođenja penala eliminisala Kopenhagen u trećem kolu kvalifikacija, a Đoković je uspeh voljenog kluba ispratio u Sinsinatiju gde nastupa na masters turniru. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Ono što je posebno zanimljivo jeste da je Novak neposredno pred izlazak na teren navijao za Zvezdu dok se zagrevao za meč sa Semom Kverijem u drugom kolu.

"Možda sam zato bio malo nervozniji jer sam do tri minuta pred izlazak na teren skakao u svlačionici, odnosno u teretani. Zagrevao sam se i pratio sa trenerom Goranom (Ivaniševićem) i celom ekipom iz bivše Jugoslavije. Neverovatan podvig, stvarno. Sve čestitke celom timu, pogotovo Borjanu koji je odbranio onoliko penala", rekao je Đoković za Sportklub i dodao:
"U životu nisam video onakvu utakmicu. Svaka im čast."
Zvezdin rezultat kao da mu je pomogao da sigurno započne odbranu titule u Sinsinatiju, pošto je savladao Kverija rezultatom 7:5, 6:1.
"Mogu da budem zadovoljan drugim setom i krajem prvog. Početak je bio poprilično loš, sa tri duple greške. Naravno, malo sam se unervozio. S druge strane, on je veoma dobro servirao do sredine prvog seta, onda je odigrao jedan loš gem i dozvolio da se vratim u meč. Nakon toga sam se osećao samouverenije na terenu, imao sam prilike krajem prvog seta da ga brejknem, u tome sam uspeo."
Prvi igrač planete se mučio na startu meča, prvog posle titule na Vimbldonu, ali kada je uspeo da ukroti servise visokog Amerikanca, sve je došlo na svoje.
"Vratio sam nekoliko 'bombi' iz prvog servisa, stvarno izuzetno brzo servira i teško je uhvatiti ih. U ovom delu dana je nezgodno zbog senke, pogotovo sa tribinama koje su svetlucave, zbog čega je nezgodno vraćati servise od 135 milja na sat. U drugom setu sam uspeo da odigram bolje, završim meč kako treba i nadam se još boljoj partiji u sledećem kolu", zaključio je Đoković.
On će se u sledećem kolu sastati sa Pablom Karenjom Bustom, koji je u tri seta iznenadio Džona Iznera.
Srpski teniser brani trofej u Sinsinatiju, a nagradni fond turnira je 6.056.280 dolara.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SKAKAO SAM U SVLAČIONICI! JA TO U ŽIVOTU NISAM VIDEO! DA ODBRANI TOLIKO PENALA, SVAKA ČAST BORJANU! Nole pred meč sa Kverijem pratio Zvezdu i radovao se pobedi! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 14.Avg.2019

Prvi teniser sveta Novak Đoković pobedom nad Amerikancem Semom Kverijem 7:5, 6:1 startovao je Masters u Sinsinatiju, a pre meča nije propustio priliku da isprati Zvezdin meč sa Kopenhagenom. 

Nastavak na Kurir...

Novak slavio prolaz Zvezde: Svaka čast svima, posebno Borjanu, ovo još nisam video!

Izvor: B92, 14.Avg.2019

Novak Đoković je prošao u treće kolo Mastersa u Sinsinatiju, a posle pobede nad Semom Kverijem rekao je i da je u meč ušao nešto nervozniji...Novak je slavio sa 7:5, 6:1, ali je kasnije rekao kako nije dugo igrao i da je bio pomalo uzbuđen zbog povratka na teren...Ipak, čini se da je to bio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.