Novak Đoković i Monika Seleš imaju MNOGO TOGA ZAJEDNIČKOG, a zbog ovih reči velika šampionka bila je na IVICI SUZA

Izvor: Press, 19.Feb.2019, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak Đoković i Monika Seleš imaju MNOGO TOGA ZAJEDNIČKOG, a zbog ovih reči velika šampionka bila je na IVICI SUZA

Novak Đoković je simbolično četvrti put "Laureus" nagradu za najboljeg sportistu sveta primio od proslavljene jugoslovenske teniserke Monike Seleš i tada je viđena veoma emotivna scena. Đokovića i Selešovu povezuje nešto mnogo više od samog držanja reketa.
Foto:Blic
Naime, njihove karijere je oblikovala i Jelena >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Genčić, koja je upravo i otkrila dva teniska dragulja na kojoj joj je zahvalna čitava planeta. Njen plan rada je bio veoma precizan i morao se tačno poštovati, pa je Novak praktično išao stazom koja je utabala Selešova. Novak nije zaboravio da se zahvalio obema, a način na koji je to učinio bio je veoma, veoma emotivan...
- Velika je čast deliti pozornicu sa njegovim visočanstvom i sa Monikom. Monika, moji snovi su počeli paralelno sa tvojom karijerom. Jelena Genčić je imala uticaj na moju karijeru, ona je moja teniska majka kako je zovem i niko nije imao toliko uticaja na moju karijeru kao ona, ako izuzmemo moje roditelje. On je dugo radila i sa tobom. Znam kada ustaješ, da je to pola 9, da ne piješ gazirane sokove, da se hraniš zdravo, zbog tebe sam i ja igrao agresivno. Morao sam sve da radim što i ti. Hvala ti što si me inspirisala - rekao je gotovo u dahu Đoković.
Mnogi su tvrdili da je Selešova bila na ivici suza zbog ovih reči Đokovića. Jelena Genčić je preminula 1. juna 2013. godine, ali nije zaboravljena o čemu svedoči i ovaj Novakov govor.
Podsetimo, Selešova je nedavno govorila o našem asu. Izazvalo je to veliku pažnju javnosti u našoj zemlji, a ono što je rekla se nikako ne dopada najvećim rivalima našeg asa - Rafaelu Nadalu i Rodžeru Federeru.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.