Nole vs Delpo: Kiša oterala igrače u svlačionicu

Izvor: N1 televizija, 19.Maj.2017, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nole vs Delpo: Kiša "oterala" igrače u svlačionicu

Duel Novaka Đokovića i Huana Martina del Potra prekinut je u drugom setu zbog kiše i biće nastavljen u subotu od 13.30h. Novak vodi 1:0 u setovima, Delpo ima 2:1 u drugom setu bez brejka.

Novak Đoković je nakon pretrpljenog brejka u prvom setu u nastavku lako nadigrao Del Potra i poevo sa 1:0 u setovima nakon 44 minuta igre i šest vezanih osvojenih gemova.

Meč je prekinut zbog kiše u drugom setu pri vođstvu Del Potra 2:1, bez brejka. Duel će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << nastavljen u subotu tako da će pobednik ovog duela u jednom danu dva puta na teren. Zadovoljan može da bude samo Dominik Tim.

Tok meča:

Već u prvom gemu, Argentinac je osvojio poen na Novakov servis i poveo sa 1:0, ali je srpski teniser uzvratio "istom merom" pa je nakon devet minuta igre meč ponovo na početku.

Nakon velike borbe i spašene brejk lopte, Novak je sačuvao poen na svoj servis. 2:1. Del Potro je servirao za novo izjednačenje, ali je duplom servis greškom predao svoj gem Đokoviću koji vodi 3:1 i servira.

Nakon relativno "mirnog" gema za Đokovićevo vođstvo od 4:1,veliku borbu ponovo smo gledali na Delpov servis, a Đoković je iskoristio priliku da dođe do novog brejka. Serviraće za prvi set.

Nije se Argentinac predao bez borbe u ovom gemu, gledali smo zanimljiv gem koji je završen Novakovim vođstvom 1:0 i šestim vezanim osvojenim gemom.

Đoković igra kako treba, bolji je u dužim razmenama, forsira Del Potrov bekhend i igra precizno kada je najpotrebnije.

Početak drugog seta obeležio je i početak kiše, ali niko ne razmišlja o prekidanju meča. Del Potro je konačno prekinuo Novakovu seriju i dobio prvi gem u drugom setu.

Ukoliko dođe do prekida meča zbog kiše, duel će biti nastavljen u subotu.

Pri rezultatu 2:1 za Del Potra, bez brejka, igrači su zbog pojačane kiše otišli u svlačionicu.

Čeka se odluka sudije.

Ukoliko se ne bude igralo večeras, pobednika ovog duela očekuje ozbiljan zadatak i dva duela u jednom danu.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Odlučeno kada Novak i Delpo nastavljaju započetu bitku, pobednika čeka težak zadatak

Izvor: Vesti-online.com, 20.Maj.2017, 00:02

Poslednji četvrtfinalni duel Mastersa između Novaka Đokovića i Huana Martine del Potra u petak uveče prekinula je kiša početkom drugog seta pri rezultatu 6:1, 1:2 u korist srpskog tenisera...Organizatori su posle dugog većanja odlučili da meč bude dovršen u subotu pošto su vremenske prognoze...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.